Follow-Follow

Jun 19, 2011

PERJALANAN HIDUP SELALUNYA SEHALA

SEKALI KITA AMBIL LANGKAH YANG SILAP, X MUNGKIN DAPAT KEMBALI KE PANGKAL JALAN...

PERJALANAN HIDUP INI SELALUNYA SEHALA. APA YG KITA LALUI, ITULAH DIRI KITA SEBNRNYA.SELUT DI BADAN TETAP AKAN BERBAU WLUPON SDH DICUCI DGN AIR TELAGA KN.. KITA AKAN MENERUSKAN PERJALANAN DENGAN SEGALA PENDERITAAN YG TELAH DILALUI. SEKALIPUN ADA KEMAAFAN, IA X AKAN SAMA SPRTI DULU.....

TENTANG SEORG POMPN, YG MASIH TERPINGGA2 TERHADAP SEORG LELAKI NE..DIA BERKATA DLM HATI ” MUNGKINKAH DIA MEMBUAT KEPUTUSAN INI UTK MEMBUAT KAMI LEBIH JAUH TERPISAH @ DGN NIAT MAHU MENYAKITI HATI?”

SESUNGGUHNYA X, DIA BUAT SEMUA ITU SEMATA-MATA MAHU MENGHUKUM DIRINYA SENDIRI. DIA BERASAKAN YG DIRINYA X LAYAK MENGECAP KEBAHAGIAAN. DULU KAULAH DESTINASINYA, TETAPI KINI DIA CUBA LARI DRIPADA DESTINASI ITU.. DIA X MAHU MENUNGGU LAGI, DIA MAHU KAU TERBANG BEBAS MENCARI HALA SENDIRI.”

ITULAH HALA TUJU C LELAKI, SNGGUP PERGI BRSMA WANITA YG X DI CINTAINYA SMA SEKALI BAHKN DIA TAHU WANITA E2 HANYA MEMPERGGUNAKANNYA DEMI KEPENTINGAN DIRI SENDIRI, DIA LAKUKAN SEMATA-MATA DEMI WANITA YG DI CINTAINYA, HIDUP BEBAS JIKA X BERSAMANYA.. DI’SBBKN KEKURNGAN YG ADA PADA DIRI..SEHINGGA SANGGUP MENYIKSA DIRI SENDIRI..

E2 YG KU KATAKN TDI, SEKALI KITA AMBIL LANGKAH YG SILAP, X MUNGKIN KEMBALI KE PANGKAL JALAN, DAN SELALUNYA PERJALANAN HIDUP INI SEHALA... SO KESIMPULANNYA,” KO SDH MEMILIH DURI, DURI JG LA YG MENGUASAI DIRI, SEKALI PERMATA HILANG LESAP TANPA 1 KATA... “ ADA ORG CKP INI TAKDIR ATAU KESALAHAN DIRI SENDIRI.. ? TAKDIR TAU X..TAPI ITULAH HAKIKAT, KERANA SEKALI TERSILAP LANGKAH THERE IS NO WAY 2 RETURN..

[ CUMA CERITA-CERITAAN, TEDA KNA MENGENA DGN SESAPA]

HA HA HA

[ SUBUH STORY BAH ]


I made this widget at MyFlashFetish.com.